LIVE Televisie kijken op de iPad

Televisie kijken op de iPad kent verschillende mogelijkheden. Voor Ziggo, UPC, Telfort en KPN kunt u in de app store applicaties downloaden. Die mocht u over het juiste abonnement beschikken gemakkelijk worden geactiveerd. Online Tv kijken op uw iPad, overal TV pauzeren of opnemen.

Heeft u vragen over het TV kijken op de iPad, stel uw vraag in het leden gedeelte van iPad video lessen.

Televisie kijken op de ipadUitzending gemist RTL XL

RTL XL is de populairste applicatie op het gebied van uitzendingen op tv terug kijken. Bekijk gemakkelijk alle uitzendingen van alle zenders op RTL terug. Met maar een paar stappen kunt u de volledige aflevering gratis terug kijken. Op uw iPad verschijnen wel wat reclames, maar een stuk minder dan op Televisie.

In RTL XL zijn alle afleveringen van verschillende programma’s terug te kijken. Tik op bladeren, kies de voorletter van het programma die u zoekt, veeg naar links als het nodig is en selecteer  het door u gewenste programma. RTL XL is op de iPad gratis te downloaden.

Op de Home pagina vindt u de meest populaire gemiste video’s. Rechts ziet u in het midden van het scherm drie verticale streepjes staan, tik daar eenmaal op en de meest populaire programma’s verschijnen. Door naar links te vegen verschijnen aanbevolen video’s en nog verder naar links staan nieuwe video’s.

 

NPO Gemist op iPad

Uitzending gemist Ned 1,2 en 3!

Uiteraard is er ook een uitzending gemist voor Ned 1,2,3. Hier kunt u ook gemakkelijk programma’s terug kijken die u gemist heeft. De  applicatie heet Gemist NPO en is gratis te downloaden. De applicatie heeft een soort gelijk menu als de Apple app store. Onderin kunt u kiezen uit: Uitgelicht, nieuw, populair en favorieten. Rechts bovenin kunt u een zoek opdracht geven naar een programma wat u graag terug wilt zien. Erg gebruiksvriendelijk en goede kwaliteit. Tussendoor heeft u zoals u gewend bent bij deze omroepen, geen reclame.

Ik ben Lars, oprichter van iPad video lessen! Ik heb een passie voor Apple en dus ook voor de iPad. Ik heb gezien wat de iPad in positieve zin kan betekenen voor ouderen en ik wil dit graag stimuleren door middel van mijn cursus! Wanneer u vragen heeft hoor ik het graag! Mail dan naar Vragen@ipadvideolessen.nl!