Tekst corrigeren ipadDe onderstaande video is een voorbeeld uit de iPad video lessen bibliotheek. Het kan soms erg irritant zijn als u lekker zit te typen en u ontdekt later een typ foutje. Als u niet weet hoe u een letter kunt veranderen wordt vaak de gehele tekst verwijderd.

Dat is alleen helemaal niet nodig.

Tekst corrigeren is vrij eenvoudig. In de onderstaande video laat ik zien hoe dat precies werkt. Zo hoeft u nooit meer al uw teksten te verwijderen en opnieuw te typen.

Wanneer u een typ fout maakt komt er vaak een rood lijntje onder het woord te staan. Zo kunt u gemakkelijk zien of u iets verkeerd gespeld heeft. Dat komt door de ingebouwde spellingscontrole die u erop wijst dat er mogelijk een fout in uw document zit.

Spelling is niet mijn sterkste kant, ik maak dus vaak gebruik van deze functie. Ik denk dat het voor u ook erg handig kan zijn.

Mocht het voorkomen dat de iPad geen suggestie heeft voor het woord wat u fout gespeld heeft, kunt u ook de cursor midden in het woord plaatsen en vervolgens de fout corrigeren. Hierdoor kost het minder tijd en energie om uw foutjes uit uw mail of tekst document te halen.

Bekijk de tekst corrigeren op de iPad video:

 

 

Tekst corrigeren is een van de handigste en gemakkelijkste trucs op de iPad die een hoop irritatie kan voorkomen.

Heel veel succes met het corrigeren van de teksten op uw iPad. Snel en eenvoudig.

Wilt u meer van dit soort handige trucs leren en altijd in de gelegenheid te zijn om mij vragen te stellen.

Meld u dan aan voor de iPad cursus voor ouderen, volledig online te volgen en via de mail direct vragen stellen. Ik probeer de mail altijd binnen minimaal 48 te beantwoorden.

Ik hoop u snel te zien in het ledengedeelte van mijn website.