ipad steeds populairder onder ouderen

Steeds meer ouderen aan de iPad!

Je hoort het steeds vaker, ik ben ook aan de iPad geslagen. Dat is niet zo vreemd, de iPad kan namelijk veel betekenen voor ouderen.

Het maakt het gemakkelijk om de krant te lezen, leuk tijd verdrijf met spelletjes, foto’s maken waar en wanneer je ook maar wilt. Ouderen zijn er gek van.

Het is in het begin wel even lastig om het onder de knie te krijgen. Werken met de iPad is een kwestie van oefenen. Je moet maar net weten wel knopje je waar bij helpt.

Hoe helpt iPad video lessen bij het leren op de iPad.

In de iPad cursus van iPad video lessen worden alle functies uitgelegd zodat u direct aan de slag kunt met oefenen.

De video’s bestaan uit korte stukjes van 1-3 minuten waar een onderdeel tegelijk wordt behandeld.

Ik leer in 1 video bijvoorbeeld hoe u een foto moet maken.

In een andere video kunt u zien hoe u deze foto kunt delen met bijvoorbeeld kinderen of kleinkinderen.

Het is een handleiding voor de iPad in de vorm van video’s. Het handige van video’s is dat u kunt zien wat ik doe en ik vertel ook nog eens wat ik doe. Dit prikkelt zowel uw ogen als u oren waardoor het sneller wordt opgenomen en onthouden.

De iPad handleiding bestaat uit 50 video’s die alles uitleggen van het maken van foto’s tot het versturen van mail en alles daar tussen.

Het mooie is dat als u vragen heeft u deze gemakkelijk via de website kunt stellen. Binnen 48 uur heeft u altijd een gepast antwoord in huis.

Kunt u wel wat hulp gebruiken met de iPad?

Top, ik help u graag alles te leren over de iPad. Deze iPad gebruiksaanwijzing is speciaal ontwikkeld voor ouderen.

Als u liever niet online wilt afrekenen is dat geen probleem, stuur een mail naar info@ipadvideolessen.nl en ik stuur u een factuur toe.