5 Populairste denk applicaties onder ouderen!

 

Sudoku voor seniorenSudoku : )

De Sudoku : ) applicatie zet het hoofd weer aan het denken over cijfertjes, de bedoeling is om in elk vakje en op elke regel de cijfers 1 tot 9 te plaatsen zonder dat er dubbele bij zitten. Deze versie van Sudoku:) werkt erg fijn, echter zit er wel onder aan de Sudoku een Reclame banner die soms wat irritant kan zijn. De Uitgebreide statistieken en verscheidenheid aan puzzels maakt dit een uitstekende App!

Wordfeud voor ouderenWordfued

Scrabble kennen we allemaal, vroeger als bordspel, nu op de iPad. Daag vreemden uit of speel met vrienden. Pas op, dit spel werkt uiterst verslavend. Het is ook mogelijk om te chatten tijdens het spelen, zo blijf je gemakkelijk in contact met je tegenstanders. Erg leuk wanneer je woordenschat breed is.

Mahjong voor ouderenMahjong Tower Touch HD

Mahjong Tower Touch HD brengt majong naar een nieuw level. Deze versie word geweldig weergegeven en werkt erg prettig. Het is best een verslavend spelletje aangezien je altijd je tafel leeg wilt krijgen! De gratis versie beschikt over 15 levels. Heb je er dan nog steeds geen genoeg van? Dan kun je de volledige versie kopen voor €2.69! De volledige versie beschikt over 165 levels. Erg goed om het brein scherp te houden en even rustig een momentje te puzzelen.

Bridge op de iPadFunBridge

Voor alle Bridge fanaten is FunBridge een uitstekende applicatie! Erg uitgebreide speel mogelijkheden, met computers of personen. Het is ook mogelijk tegen vrienden te spelen of mee te doen aan toernooien. Het leuke van FunBridge is dat je aan het einde van elke pot, de slagen terug kunt kijken en dit kan analyseren. Dit maakt dit spel een goede applicatie om je Bridge spel te verbeteren!
(Betaalde versie Bridge Baron €17.99 schijnt erg goed te zijn.)

 

Patience voor ouderenSolitaire

De meeste kennen dit spel al patience op de computer. Erg leuk om even kort een spelletje te spelen! Je probeert altijd alle kaarten weg te spelen in zo min mogelijke beurten. De klassieker van alle kaart spelletjes op je computer mag je op je iPad natuurlijk niet missen.

 

 

Ik ben Lars, oprichter van iPad video lessen! Ik heb een passie voor Apple en dus ook voor de iPad. Ik heb gezien wat de iPad in positieve zin kan betekenen voor ouderen en ik wil dit graag stimuleren door middel van mijn cursus! Wanneer u vragen heeft hoor ik het graag! Mail dan naar Vragen@ipadvideolessen.nl!