iPad video lessen maakt Online bankieren toegankelijk voor ouderen!

Online bankieren, direct inzicht in uw rekeningen en online kunnen betalen.

Voor veel ouderen is online betalen nog een stap te ver. Op de iPad wordt bankieren u echter erg gemakkelijk gemaakt.

Elke bank heeft zijn eigen applicatie, deze applicaties zijn te downloaden in de app store. In de onderstaande video laat ik zien hoe u uw bank applicatie kunt vinden en downloaden.

Uw Bank applicatie downloaden op de iPad!

In deze video laat ik u zien hoe u uw bankapplicatie kunt downloaden op uw iPad. Klik op het blauwe icoontje genaamd de app store. Rechtsboven kunt u zoeken naar applicaties. Tik een keer op het zoekveld en het toetsenbord verschijnt. Typ vervolgens de naam van uw bank in of het woord bankieren. Zoek vervolgens even uw bank en klik op GRATIS en vervolgens op INSTALLEER APP. Voer wanneer nodig uw Apple ID wachtwoord in en de download begint. Druk op OPEN en volg de stappen in de zojuist gedownloade applicatie!

De applicaties geven u inzicht in uw rekeningen. Online betalen is een andere drempel voor ouderen om aan te beginnen. Deze applicaties zijn zo toegankelijk dat het perfect wordt uitgelegd hoe het allemaal in zijn werk gaat. In de online iPad cursus laat ik precies zien hoe online bankieren in zijn werk gaat!

Is online bankieren veilig op de iPad?

Volgens security.nl is het weldegelijk veilig en word de iPad zelfs aangeraden om op te bankieren.

Uitleg iDealSnel en veilig betalen via internet en de iPad via iDEAL

Op het internet wordt bijna alles betaald via iDeal. iDeal is een betalingssysteem dat gekoppeld is aan alle banken in Nederland. Via iDeal kunt u gemakkelijk online producten afrekenen. Voor de meeste banken heeft u daarvoor een klein apparaatje nodig om de betaling veilig te laten verlopen, deze is gratis te verkrijgen bij uw bank.

Klik hier om een test versie van iDeal te bekijken zodat u even kunt oefenen.

Zoals u misschien wel heeft gezien werkt iPad video lessen ook met iDeal!

Succes met online Bankieren!

Ik ben Lars, oprichter van iPad video lessen! Ik heb een passie voor Apple en dus ook voor de iPad. Ik heb gezien wat de iPad in positieve zin kan betekenen voor ouderen en ik wil dit graag stimuleren door middel van mijn cursus! Wanneer u vragen heeft hoor ik het graag! Mail dan naar Vragen@ipadvideolessen.nl!