iPad video lessen opent haar deuren voor een online  iPad hoes webshop.

Zoals u misschien al wel is opgevallen is er een nieuwe iPad hoes winkel toegevoegd aan het menu bovenaan de pagina. Een breed assortiment van verschillende soorten iPad hoezen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

ipad 2, 3 & 4 360 croco roze 5Een van de populairste is toch wel de Krokodil uitvoering (met name de roze). Deze handige iPad hoes is prachtig om te zien, maar nog handiger in het gebruik. Doormiddel van drie geulen kunt u zelf de hoek bepalen van hoe de iPad ligt ten opzichte van uw gezichtsveld. De iPad is ook nog eens 360 graden draaibaar waardoor de iPad zowel horizontaal als verticaal te gebruiken is in de hoes.

iPad 5 air 360 bruin

In de iPad hoes winkel zijn er ipad hoezen voor alle soorten iPad’s. Bezit u al de nieuwe iPad Air geen probleem, voor de iPad air hebben we al verschillende kleuren beschikbaar. Kies uit maar liefst 8 verschillende kleuren. Speciale kleuren zoals paars, oranje, bruin zijn allemaal verkrijgbaar voor de iPad Air.

Stylus pen BlauwNaast deze iPad hoes en alle andere iPad hoezen, zijn er ook hoog gevoelige stylus pennen toegevoegd aan de winkel. Deze Stylus pennen zijn zo gevoelig dat de iPad bij de lichtste aanraking al reageert. Deze stylus pen is ook weer verkrijgbaar in verschillende kleuren namelijk, Rood, Blauw en Zwart. Werk nauwkeuriger met uw iPad, het gebruiksgemak van uw iPad wordt nog groter, met name als u bijvoorbeeld tekeningen of teksten maakt op de iPad. De stylus pen is uitermate handig als u bijvoorbeeld geen vette vingers meer wilt op uw beeldscherm. Kijk voor meer informatie bij in de winkel bij onze stylus pennen.

 

iPad 2 360 polka dots blauw 1Dan is er voor de iPad 2,3 en 4 bezitters nog de mogelijk om een iPad hoes met stippen te bestellen. Deze heeft dezelfde functies als die van de krokodil maar heeft de schattigste stippen patroon wat u ooit heeft gezien. Deze Stippen ipad hoes is ook weer beschikbaar in verschillende kleuren! De meest populaire is de babyblauwe variant, op de voet gevolgd door de roze!

iPad video lessen doet er alles aan om zo snel mogelijk de bestelde producten aan huis te leveren. De gemiddelde levertijd is 2 dagen! Als u optijd vandaag besteld kan de iPad hoes ook morgen al in huis zijn.

Neem snel een kijkje in de iPad hoes winkel van iPad video lessen!