iOS 7 tips en Trucs Top 3 voor de iPad!

Tip 1: Snel toegang tot handige opties in iOS 7!

iOS 7 tips sneltoetsen

In iOS 7 zijn er een hoop dingen veranderd op de iPad. Voor meer informatie over de iPad handleiding voor iOS 7 kunt u kijken in de iOS 7 categorie.  Om snel bij verschillende opties te komen zijn deze snel toetsen ontwikkeld. Om deze sneltoetsen te vinden zult u de volgende stappen moeten doorlopen. (erg simpel) U moet op u op uw beginscherm zijn, waar alle applicaties zich bevinden. Nu veegt u met u vinger vanuit midden onderaan de iPad naar boven en trekt u als het ware de sneltoetsen tevoorschijn.

Bij deze sneltoetsen kunt u onder andere snel het volume aanpassen, beeldhelderheid veranderen, snel schakelen naar de camera, snel schakelen naar timer, muziek afspelen, vliegtuig modus, wifi, bluetooth, slaapstand en schermvergrendeling. Zoals u ziet, veel opties die erg handig zijn om snel toegankelijk te hebben.

 

Tip 2: Het navigeren en sluiten van een applicatie in iOS 7!

iOS 7 applicaties sluiten

In iOS 7 is de optie van het navigeren en sluiten tussen verschillende applicaties ook op de schop gegaan. Door twee keer snel achterelkaar op de home knop te drukken komt u in het overzicht wat u hier links in de afbeelding ziet. Hier ziet u een lijst met actieve applicaties. Wanneer u terug keert naar deze applicaties bent u weer waar u gebleven was. Als u batterij wilt besparen is het goed om deze lijst zo nu en dan te legen zodat u niet al uw applicaties actief heeft staan. U kunt applicaties sluiten door deze simpel weg naar boven te vegen.

In de iPad cursus geef ik door middel van video’s uitleg over sluiten en navigeren tussen verschillende applicaties in iOS 7.

 

 

Tip 3:  Status updates in iOS 7!

iOS 7 status update

Status updates zijn erg handig als u snel; het weer, de datum of uw agenda wilt zien. Om de status update snel in uw scherm te laten verschijnen veegt u vanaf de bovenkant van uw ipad met een vinger naar beneden. Het tegenovergestelde van de Sneltoetsen handeling dus. Bovenin uw status update heeft u de keuze om te kijken naar de activiteiten van vandaag, alles of gemist. In de sectie vandaag vindt u de datum het weerbericht, en uw eerst volgende activiteiten in uw agenda. Wanneer u op Alles tikt ziet u verschillende notificaties die de iPad heeft gegeven van bijvoorbeeld verschillende applicaties. Bij gemist ziet u notificaties die u nog niet heeft gezien. Deze functie is erg handig om snel overzicht te hebben over verschillende meldingen op uw iPad en de afspraken in uw dag.

 

Wilt u meer leren over uw iPad? Doe dan mee aan de online iPad cursus van iPad video lessen!

 

Geef een reactie onder dit artikel en vertel wat u van iOS 7 vindt!

Ik ben Lars, oprichter van iPad video lessen! Ik heb een passie voor Apple en dus ook voor de iPad. Ik heb gezien wat de iPad in positieve zin kan betekenen voor ouderen en ik wil dit graag stimuleren door middel van mijn cursus! Wanneer u vragen heeft hoor ik het graag! Mail dan naar Vragen@ipadvideolessen.nl!