De handleiding voor de iPad gaat verder!

De laatste gratis iPad les staat nu op ipad video lessen.nl. Deze gaat over de helderheid van de iPad en de achtergrond. Voor de achtergrond zijn er nog twee opties. Het toegangscherm, dat is het beeld wat u ziet wanneer de iPad uit de slaapmodus wordt gehaald en ontgrendeld moet worden en het begin scherm, dit is de achtergrond van de iPad die te zien is op alle homescreens. In deze video laat ik zien hoe u deze kunt wijzigen zodat u iPad een persoonlijk tintje krijgt. Gebruik bijvoorbeeld u favoriete vakantie foto als toegangscherm en een mooie foto van bijvoorbeeld uw kleinkinderen als beginscherm. Hoe dit werkt leg ik uit in de onderstaande video!

 

iPad les 6: iPad voor senioren, hoe kan ik de helderheid en achtergrond instellen?

 

Wilt u meer video’s doe dan mee aan de online iPad cursus van iPad video lessen. Kijk voor meer gratis lessen op de onderstaande pagina’s:

In iPad les 1 leer je welke knoppen er op de ipad zitten!

In iPad les 2 leer je de basis besturing van de iPad!

In iPad les 3 leer je hoe je een foto moet maken op de iPad!

In iPad les 4 leer je hoe je de iPad kunt gebruiken om foto’s te delen!

In iPad les 5 leer je op de iPad een wachtwoord en de slaapstand kunt instellen!

Wilt u deelnemen aan deze online iPad cursus en nog veel meer video’s bekijken?

Klik op de onderstaande link:

iPad cursus voor senioren

Ik ben Lars, oprichter van iPad video lessen! Ik heb een passie voor Apple en dus ook voor de iPad. Ik heb gezien wat de iPad in positieve zin kan betekenen voor ouderen en ik wil dit graag stimuleren door middel van mijn cursus! Wanneer u vragen heeft hoor ik het graag! Mail dan naar Vragen@ipadvideolessen.nl!